Dispozitive Purtabile

Tehnologiapurtabila

Indiciul din denumire nu spune chiar toata povestea. Tehnologia purtabila este reprezentanta in mod clar de dispositive purtabile dar exista deosebiri importante. O pereche de casti la moda sau un ceas digital nu intra in aceasta categoie.Noua era a dispozitivelor purtabile pune in evidenta idea de conectare la persoana .Acestea sunt incarcate cu senzori inteligenti si folosesc o conexiune web, de obicei, folosind Bluetooth pentru a se conecta la telefonul dumneavoastra intelligent .Senzorii sunt folositi pentru a se “conecta” la individ ca persoana si pot sustine atingerea obiectivelor de: mentinere a siluetei, pierderea in greutate sau organizare eficienta.

Subgame purtabile

Sports & Fitness

Te motiveaza sa faci miscare si iti monitorizeaza activitatile zilnice cum ar fi pasii facuti, distanta parcursa, caloriile arse, scarile urcate, ritmul cardiac si minutele de activitate sportiva.

Healthcare & Wellness

O populație care îmbătrânește, o creștere a bolilor neinfecțioase și creșterea rapidă a costurilor asistenței medicale, dar, de asemenea, o mai bună conștientizare a beneficiilor unei vieți mai sănătoase, necesită noi opțiuni pe piața de îngrijire a sănătății

Security & Prevention

Tehnologiile purtabile sunt esențiale în nenumărate industrii, în scopul de a asigura cel mai înalt, standard de siguranță și de securitate. Fie că este vorba despre tehnologii speciale de iluminare pentru o mai bună vizibilitate, sisteme de securitate pentru casă, îmbrăcăminte de protecție, echipe de salvare, muncitori, sau dispozitive de urmărire pentru un stil de viață sănătos.

Gaming & Lifestyle

Lumea jocurilor a avut parte de schimbări masive, iar instrumentele care sunt folosite devin mai discrete ca niciodată. De aceea, dispozitivele purtabile sunt esențiale pentru a facilita noile experiențe distractive.

Portofoliu

Alte game de produse

In continuare puteti naviga prin celelalte categorii

Telefoane DECT- IP – Analogice

Modele diverse de telefoane IP / DECT / Analogice

business-voip-phones-777x430

Centrale IP

Descopera avantajele unei centrale IP

zycco pic